Image

Preguntes freqüents

Què passa si hem fet la reserva de plaça i/o matrícula en qualsevol campus i no es pot realitzar perquè les administracions no ho autoritzen?

Consulteu aquí la nostra política de cancel·lació

Quins documents són necessaris per formalitzar la inscripció?

És obligatori i imprescindible adjuntar:

  • còpia del DNI del pare/mare/tutor
  • DNI del nen/a
  • carnet de vacunes actualitzat
  • targeta sanitària
  • full d'autorització signat pels pares/tutors. Descarregueu-lo aquí

El campus garanteix les mesures higièniques i de salut?

Des de LiveSportEmotions, estem molt conscienciats de la importància de gaudir d’espais saludables i higiènics per als nostres fills.

És per això que disposem d’assessorament professional en l’àmbit sanitari, amb un pla i un protocol d’actuació específic per al Covid-19 que té en compte totes i cadascuna de les mesures contemplades per les administracions i autoritats sanitàries, unes mesures que complementarem amb les nostres pròpies.

Què passa si un/a nen/a presenta símptomes i no pot acudir al campus?

Només caldrà que se’ns enviï un certificat mèdic, per tal de retornar-li la part proporcional als dies que no pugui assistir-hi. Les despeses d’equipament, menjador i l’assegurança no es retornaran, degut a la seva contractació prèvia.

És obligatori utilitzar la vestimenta del campus?

Des de LiveSportEmotions, promovem els valors i entenem que és imprescindible vestir amb l’equipament NIKE lliurat pel Campus per tal de garantir la uniformitat en les activitats i els actes que es duguin a terme.

Els nens/es trien l’ esport?

No. Es un campus multiesport i això implica practicar diferents disciplines esportives entre elles: basquet, handball, padel i futbol.

Hi ha campus de tecnificació?

Si, només en el cas del futbol i només per nens/es de 12 a 17 anys. S’integra en el Campus d’Almacelles un programa especific pel nens/es del club EFAC.

Hi ha descomptes per famílies nombroses?

Si, Livesportemotions vol fer un esforç perquè tots els membres familiars puguin gaudir del Campus és per això que a partir del 3r germà/germana es realitzarà un 50% de descompte.

Image