Imatge de la presentació de la col·laboració amb el Banc dels Aliments

LiveSportEmotions recaptarà aliments per al Banc dels Aliments de Lleida

Live Sport Emotions Notícies

El Campus està impulsat i organitzat per l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada i per Felip Ortiz, ex porter del Barça B i Nàstic, entre altres, i el seu germà, Xavi Ortiz

La iniciativa tindrà lloc en les dos seus del Campus a Torrefarrera, del 19 de juny al 14 d’agost, i a Almacelles, del 29 de juny al 31 de juliol, pretenen incorporar l’educació en valors com la solidaritat als assistents que aportaran aliments en benefici de la Fundació del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, entitat que està afrontant aquestes setmanes els efectes socials de la pandèmia que ha derivat, també, en una emergència alimentària.

El Campus comptarà ambun programa específic de tecnificació de futbol i que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les psíquiques, cognitives i emocionals. Durant les cinc setmanes (torns) de durada, el campus comptarà també amb la presència d’alguns esportistes de primer nivell, que aportaran la seva experiència i els seus coneixements als participants.

Aquesta col·laboració entre les dues iniciatives es considera imprescindible per la Fundació social que aposta per la coresponsabilitat de la societat civil en poder afrontar reptes socials com els que ens depara la pandèmia originada per la COVID-19, que ha fet augmentar en un 40% la demanda d’ajuda en aliments en tota la demarcació de Lleida. La Fundació ha repartit un total de 255 mil Kgs des de que es va decretar l’estat d’alarma, un 30% més que l’any passat.