Imatge dels organitzadors del campus amb els nous col·laboradors

LiveSportEmotions oferirà també un campus inclusiu

Live Sport Emotions Notícies

  • Els organitzadors han decidit sumar sinèrgies i oferir un esdeveniment multiesportiu on es tinguin en compte tota mena de necessitats

El campus LiveSportEmotions que tindrà lloc per primera vegada aquest estiu a Lleida, aposta també per l’esport inclusiu de tots aquells infants amb necessitats especials.

Així doncs, gràcies a la col·laboració amb l’Associació Esportiva Píbody i el suport de McDonald’s, el campus lleidatà s’obre a rebre, acompanyar i ajudar perquè tots els participants, tinguin les necessitats que tinguin, “puguin tenir un estiu com cal”.

En aquest sentit, l’experta en inclusió i fundadora i directora de Píbody, Rous Martínez, explica que: “Per les característiques d’aquests infants i adolescents es necessita gairebé un professional per a cadascun per tal d’assegurar la inclusió i la seguretat dels infants amb necessitats especials”.

Davant aquest escenari de necessitat i de voluntat d’ajudar, els organitzadors de LiveSportEmotions han decidit sumar sinèrgies i oferir també un campus multiesportiu on es tinguin en compte tota mena de necessitats per parts dels infants que hi formin part.


Finalment, des de la direcció del campus celebren que, una vegada més, una empresa arrelada a la ciutat decideixi apostar per aquesta mena d’esdeveniments. Per aquest motiu, agraeixen la implicació de l’Agustí Soler, propietari de McDonald’s Lleida, perquè amb aquestes accions no només fan d’aquesta una societat millor, sinó que ajuden a que tots els infants puguin gaudir de l’estiu que es mereixen en un context tan complicat com l’actual.